“Rest & Reset” Restorative Yoga Teacher Training

Luc Acke

25 Sep 2019 Utrecht, NL

Details

Time : 10:00
Venue : Pure Energy Yoga
Address : M.P. Lindostraat 4
Zip : 3532 XE
Contact Email : esther@pureenergyyoga.nl
Contact Website : http://www.pureenergyyoga.nl
5-daagse Restorative Yoga docentenopleiding (30u YA).
Wil jij Restorative Yoga lessen geven, Restorative Yoga integreren in de lessen die je al geeft, of meer inzicht en verdieping in je eigen Restorative Yoga practice?
Doe dan mee met de Restorative Yoga opleiding in Utrecht.
Inhoud:
Restorative Yoga is een heilzame stijl van yoga die zijn oorsprong vindt in de Iyengar Yoga traditie en gepopulariseerd werd door Judith Hanson Lasater. Met behulp van bolsters, dekens, blokken, … ondersteunen we het lichaam maximaal in comfortabele yogahoudingen die ons uitnodigen om te zijn in plaats van te doen. De houdingen brengen ons in een staat van diepe ontspanning en rust, waardoor balans in lichaam en geest kan worden hersteld.
In de basismodule krijg je niet alleen de tools aangereikt om je eigen Restorative Yoga practice verder uit te bouwen, maar ook de vaardigheden om deze practice met anderen te delen. In dit proces geeft Luc trouw de kennis door die hij zich eigen heeft gemaakt na jarenlange studies met Judith Hanson Lasater.
In de Restorative Yoga basismodule leer je:
– de filosofie van Restorative Yoga
– de wetenschap van ontspanning en rust
– de basishoudingen van Restorative Yoga en hun variaties
– het gebruiken van yogaprops van maximaal comfort
– de voor Restorative Yoga relevante anatomische basiskennis
– het ontwerpen van een Restorative Yoga serie voor jezelf of voor je leerlingen
– en meer…
Praktisch:
De opleiding wordt gegeven in een prachtige Tai-Chi zaal dichtbij het centraal station. Tijdens de training zal er onbeperkt Yogi-thee en fruit aanwezig zijn.
De kosten voor deze Restorative Yoga opleiding zijn inclusief de lessen, onbeperkte thee, fruit en een uitgebreid Nederlandstalig werkboek.
Locatie: M.P. Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht
Voor wie?: Voor yogadocenten, voor iedereen die Restorative Yoga wil doceren, en voor serieuze Restorative Yoga beoefenaars. Na het volgen van deze opleiding kan je met vertrouwen de basisposes van Restorative Yoga integreren in je eigen practice en in je lessen.
Certificaat: Na het afronden van de module en het indienen van een huiswerkopdracht ontvang je een certificaat van 30 uur CE Yoga Alliance. Aanwezigheid bij alle opleidingsonderdelen is vereist om het certificaat te kunnen ontvangen.
Studiemateriaal: Tijdens de Restorative Yoga opleiding wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid Nederlandstalig werkboek dat je ontvangt op de eerste lesdag van de module.
Aanbevolen lectuur (niet verplicht): “Restore and Rebalance” van Judith Hanson Lasater.
Mee te brengen: een yogamat, een deken, een oogkussentje, schrijfgerief
Maximum 14 deelnemers.